Gra forumowa z elementami naruto, lecz niema tu tego co dobrze znamy zaczynamy na nowym kontynencie, nowych krajach i wiele innych, które przyjdzie wam już niedługo.,
Jesteśmy na samym szczycie góry Somen. Stoimy około 20m od siebie. Wokół naz jest pustka a 10m od naz czyli po środku imię zdobywcy góry Saneoma Kouyeshi.
Nigdzie nie pójdziesz, a już napewno niezałożysz na tym kontynencie żadnej wioski, bo jeśli to zrobisz splądruje ją osobiście!
Mangekyou Sharingan wyjmuje miecz madary i nagle w mgnieniu oka jestes przy tobie moja szybkosc jst niewidoczna dla twoich oczu. Giń!... Kirin! I Elektryczny Smok Leci w ciiebie z szybkościa 90 a masz mniejszą szybkość. Jesteś Sparaliżowany.
Chakra: 250.000
Leże Sparaliżowany.... Kyubi użycz mi swojej mocy! Kyubi ResenShuriken!... To moje własne jutsu zaraz spotkasz sie ze swoją rodzinką! Kyubi mnie odnowił jesten nowo narodzony... Uderzam cie w twarz dzięki Kyubiemu mam dwa razy wiekszą szybkość.
Ok jesteś szybszy lecz gdy wstałeś i zaczołęś robić RasenShuriken spojrzałem ci w oczy a to sze kyuubiemu niekończy sie chakra znaczy ze jest potezny.... Chakra wariuje w tobie a ja Eternal Sharingan Padnij mi na kolana bowiem widzisz nową IDEE tego świata. Tsukuyomi Torturuje cię przez 24 godziny innego wymariu co w realnym daje 1 godzine. Kyuubi zaniknoł a ja podczymuje by niepowrócił.
Walczyłeś z klonem a ja uciekam... pozostałe 5 klonów cie podczymuje. Tworzę wioske Poison-Gakure a kraj zwie się Księstwo Ognia. Zajmuje płw. południowego kontynentu.